Trener Dinama se izjašnjava video linkom pred disciplincima FSS 1Foto: Pixabay/elbgau

Nakon što je Disciplinska komisija FSS odlučujući po žalbi trenera Dinama iz Vranja i predmet vratila na ponovno odlučivanje Dragan Antić će se sutra izjašnjavati putem video linka.

Antić je suspendovan na 18 meseci zabrane obavljanja svih funkcija u fudbalu, zbog incidenta na utakmici PLS u fudbalu Dinamo – Trajal, kada je navodno napao četvrtog sudiju na utakmici.

Nakon žalbe, koju je Antić preko svoga advokata uložio na odluku Disciplinske komisije, pozivajući se na činjenicu da se na video snimku ne vidi bilo kakav „fizički kontakt sa četvrtim sudijom“, Disciplinska komisija FSS je poništila suspenziju i vratila ceo slučaj na početak.

Prema najavama iz FSS, treneru Dinama je omogućeno da sutra putem video linka pred članovima Disciplinske komisije da dodatnu izjavu nakon čega će uslediti nova odluka vezano za neprimereno ponašanje ovog sportskog radnika.

Nakon izrečene prvobitne mere suspenzije Antić je naknadno po prijavi delegata meča Dinamo – Kabel, kažnjen sa dodatnih 100.000 dinara zbog prisustva na tribinama stadiona Jumko na ovoj utakmici.

Zbog sličnih disciplinskih sankcija trener Vranjanaca do sada je klupsku kasu košta više dva miliona dinara, medju kojima je i kazna zbog navodnog narušavanja regularnosti prvenstva u Prvoj ligi Srbije (PLS), a po nalazima UEFA izmedju Dinama i Sindjelića iz Beograda.

Dragan Antić (54) je dugogodišnji igrač i trener sa internacionalnim iskustvom, a u Nemačkoj je privodjen zbog sumnje u nameštanje mečava II Bundes lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari