„Naš trener ne grokće i ne riče celu utakmicu": U Partizanu ogorčeni na ponašanje trenera Zvezde posle odbojkaškog derbija 1Bojan Janić. Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener odbojkaša Partizana Partizana Bojan Janić bio je ogorčen zbog ponašanja svog kolege Nikole Matijaševića tokom prve utakmice četvrtfinala plej-ofa u kojoj su crveno-beli pobedili sa 3:0.

Janić je zamerio kolegi zbog provociranja navijača crno-belih, što je, kako kaže, bio povod za verbalni duel dva trenera i višeminutnog prekida utakmice.

– Što se tiče incidenta, nimalo mi nije žao, ali sam trebao da reagujem ranije. Tog čoveka neću nazvati kolegom i samo zato što je stariji, neću pominjati to šta sam mu sve izgovorio, a i šta su mu rekli drugi. Mislim da je to što on radi nešto najodvratnije što sam video u mojoj karijeri, koja sa juniorskim stažom traje sveukupno 30 godina. Nikada nisam video trenera koji tako provocira protivničke igrače – izjavio je Janić, a zatim dodao:

– Sudije tu jednostavno ne mogu ništa, jer on to radi na veoma perfidan način. Baš užas, ne znam šta više da kažem. Nadam se da momci neće pasti pod taj uticaj u sledećoj utakmici, inače može biti svašta. Baš je jadno, da jadnije ne može biti, to što taj čovek radi.

Povodom incidenta oglasio se i Odbojkaški klub Partizan, koji je u saopštenju objavljenom na Tviteru naveo da je Matijašević svojim ponašanjem „obrukao Crvenu zvezdu“.

„Naš trener ne grokće i ne riče celu utakmicu. To nam ne priliči. A ne priliči ni Crvenoj zvezdi. I njih je obrukao. Pogotovo što su u publici uglavnom bila naša deca iz škole i Zvezdina deca iz njihove škole kao i roditelji. Koju poruku im je preneo?“, piše u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari