Trener Partizana posle pobede nad Novim Pazarom: Sve je lakše kad imamo podršku naših navijača (VIDEO) 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener Partizana Igor Duljaj rekao je posle utakmice 29. kola Superlige u kojoj je njegov tim pobedio Novi Pazar (2:0) da je zadovoljan i ispunjen zbog svega što je imao prilike da vidi na meču u Humskoj.

– Tri izuzetno važna boda. Prvo bih pohvalio oba tima koji su danas igrali otvoren fudbal, bilo je dosta šansi kako sa naše strane tako i sa njihove, posebno u drugom poluvremenu, gde su se naši igrači na neki način malo i zadovoljili i to je nešto što nas brine protiv ekipa koje postignu gol. Tada možemo da uđemo u problem. Bilo je šansi, bilo je na momente dobrih poteza, bilo je stvari koje smo radili na treningu – rekao je trener crno-belih.

Zbog besplatnog ulaza tribine stadiona bile su punije nego obično.

– Naravno da mi je uvek lakše kada imamo finu podršku naših navijača koji su došli u velikom broju. Još jednom čestitke mojim igračima – izjavio je Duljaj.

Fudbaleri Partizana u sredu 10. aprila (15.00) očekuje duel četvrtfinala kupa, u kojem na svom stadionu dočekuju Voždovac, a u nedelju 14. aprila u 30. kolu Superlige gostuju Čukaričkom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari