Trener Radničkog Tomislav Sivić najvio iznenađenje u Nišu: Idemo na pobedu protiv Partizana 1Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Trener Radničkog iz Niša Tomislav Sivić izjavio je da će njegova ekipa ići na pobedu protiv Partizana u utakmici 2. kola Superlige Srbije, koja se igra večeras (20.00 sati) na stadionu „Čair“.

Nišlije su u meču prvog kola izgubile od Crvene zvezde u Beogradu (4:0), a Sivić očekuje da će Radnički u meču sa crno-belima biti efikasniji u napadu.

„Imamo najteži raspored. Posle Zvezde nam sledi meč sa Partizanom, koji je dobro otvorio šampionat i sigurno će ovde doći popobedu. Mi to znamo, poštujemo njihovu ambiciju, ali imamo isti cilj. Igramo u Nišu i želimo trijumf. Igraćemo otvoreno i napadački kao na „Marakani“, a nadam se da ćemo sada biti mnogo uspešniji u realizaciji“, rekao je Sivić najavljujući večerašnji duel, a zatim dodao:

 

„Partizan igra drugačije od Zvezde, a najveća opasnost preti nam od Rikarda, koji je sjajan napadač. Partizan je dobro ukomponovan tim, sa kvalitetnim fudbalerom na svakoj poziciji. Kolega Ilija Stolica je trener koji do cilja voli da dolazi kroz pas igru i to je njegov tim dobro demonstrirao u Ivanjici. Da bi to usavršio trebaće mu vremena, ali se na toj utakmici jasno videlo šta on hoće od svoje ekipe i mi smo se temljeno pripremili da to zaustavimo i pokušamo da se nametnemo. Spremni smo i motivisani i ulazimo u meč naoštreni, sa velikom željom da zabeležimo pobedu na našem stadionu“.

Uprkos tome što se očekuje da če Stefan Mitrović uskoro preći u Crvenu zvezdu Sivić je rekao da na njega i dalje računa i da će igrati protiv Partizana.

„Mitrović je igrač Radničkog, pripreman je za ovaj susret i on će sigurno igrati protiv Partizana. Šta će biti posle toga, nije pitanje za mene, već za upravu kluba. Voleo bih da on ostane ovde, to je najbolji igrač na toj poziciji u našoj ligi, ali svestan sam da je tražen i da ćemo ga teško zadržati. Dejan Stanković je nakon našeg meča bio oduševljen partijom i mogućnostima Mitrovića, odmah je na licu mesta izrazio interesovanje za njega i mene nimalo ne čudi da se on našao na radaru šampiona Srbije“, izjavio je trener Radničkog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari