Trojica reprezentativaca Ekvadora posetili striptiz-klub pred meč sa Italijanima, jedan je maloletnik koji treba da potpiše za Čelsi (VIDEO) 1Foto: Beta/AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez

Fudbalska reprezentacija Ekvadora poražena je minulog vikenda od Italije sa 2:0 u prijateljskom meču u Nju Džersiju, a trojica igrača našla su se na meti kritika zbog posete noćnom klubu uoči meča.

Štoper Sao Paula Robert Arboleda, krilo Al Sada Gonzalo Plata i vezista Independijente del Valjea Kendri Paez posetili su striptiz-bar.

Isplivao je snimak kako se provode u Njujorku, a problm je što poslednjepomenuti Paez ima svega 16 godina, a da bi prisustvovao takvoj vrsti zabave po zakonu u Americi mora da ima bar 21 godinu.

Uspeli su da ga “prošvercuju” stariji reprezentativci Ekvadora, ali su i sebi i vunderkindu napravili veliki problem, jer je pitanje da li će ubuduće da budu pozivani u nacionalni tim.

– Zvanična delegacija imala je slobodan dan, ali su igrači širili slike događaja suprotnim vrednostima i principima koje branimo i promovišemo. Oni će biti predmet analize za buduće pozive – poručili su iz Fudbalskog saveza Ekvadora.

Inače, mladi Kendri Paez spada u 15 najtalentovanijih fudbalera na svetu. Kad postane punoletan potpisaće ugovor sa londonskim Čelsijem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari