TSC razbio Partizan u Humskoj, crno-beli sada imaju samo tri boda više od Crvene zvezde 1Foto: Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

Fudbaleri Partizana, prvoplasiranog tima na tabeli Superlige Srbije, doživeli su težak poraz od TSC rezultatom 4:0 u derbi utakmici 16. kola domaćeg prvenstva.

Gosti iz Bačke Topole, koji sada imaju 29 bodova, 11 manje od prvoplasiranih crno-belih, potpuno su nadigrali ekipu Igora Duljaja, a do trijumfa su stigli golovima Ćirkovića u 3, Stojića u 11, Radina u 33 i Milovanovića u 50. minutu.

Pred 8.000 gledalaca, što je rekordna poseta ove sezone na stadionu u Humskoj, domaći su doživeli prvi poraz posle 13 uzastopnih pobeda.

Gosti su prvu šansu napravili već posle 38 sekundi, a potom u narednih 90 minuta pokazali ogromnu razliku u kvalitetu dva tima.

Zapravo, čini se da je za taj utisak najzaslužniji trener TSC Žarko Lazetić, koji je potpuno nadigrao svog kolegu Igora Duljaja.

O tome govori i činjenica da su Bačkopalančani prva tri gola postigli posle prekida, a poslednji nakon kontra napada.

Iako je povremeno imao i terensku inicijativu, Partizan je jedinu šansu za pogodak napravio u 75. minutu, kada je udarac Nikolića sa 10 metara golman Ilić zaustavio na gol liniji,

Posle ove utakmice crno-beli imaju 40 bodova, tri više od drugoplasirane Crvene zvezde, koja je danas pobedila Vojvodinu u Novom Sadu (2:1).

U narednom kolu, 2. decembra Partizan dočekuje Vojvodinu, dok TSC na svom stadionu igra sa niškim Radničkim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari