TSC saopštio da navijači Partizana neće moći da prisustvuju današnjoj utakmici u Bačkoj Topoli 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Uprava TSC saopštila je da navijači Partizana neće moći da prisustvuju utakmici 33. kola Superlige Srbije, koju ova dva kluba igraju danas (19.00) u Bačkoj Topoli.

U saopštenju je, zapravo, ponovljeno ono što je već ranije odlučila Disciplinska komisija FSS, koja je 27. marta pristalicama crno-belih zabranila prisustvo na tri meča koje Partizan igra u gostima.

„Poštovani posetioci današnje fudbalske utakmice,
Imajući u vidu da je Disciplinska komisija FSS dana 27.03.2023. godine, zbog prekršaja svojih navijača učinjenih na prvenstvenoj utakmici 30. kola Super lige između FK Čukarički i FK Partizan, izrekla FK Partizanu kaznu zabrane prisustva navijača na 3 (tri) prvenstvene ili kup utakmice kada klub gostuje, obaveštavamo vas da na današnjoj utakmici neće biti dozvoljen ulazak organizovanoj grupi navijača ovog kluba, kao ni ulazak ostalim navijačima ovog kluba koji na utakmicu dođu u sopstvenoj organizaciji, a sa jasno istaknutim obeležjem ovog kluba (zastavom, dresom, šalom, kapom i dr.).

S tim u vezi, molimo Vas da prilikom dolaska na stadion ispoštujete napred navedeno i da na taj način na obostrano zadovoljstvo izbegnemo pojavu eventualno neprijatnih situacija u vidu zabrane prisustva današnjoj utakmici. Unapred zahvalni, FK TSC“, piše u saopštenju kluba iz Bačke Topole.

TSC trenutno zauzima drugo mesto na tabeli Superlige sa 65 bodova, dok petoplasirani Partizan ima 58 bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari