TSC smenio Mladena Krstajića 1Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

TSC je odlučio da smeni Mladena Krstajića i pokuša da znanto bolje rezultate u domaćem prvenstvu postigne sa novim stručnjakom, saznaje Sportklub.

U Bačkoj Topoli nisu zadovoljni zbog samo jedne pobede u poslednjih pet mečeva, uz remi i tri poraza, bez obzira na trenutno četvrto mesto u superligaškom karavanu.

Rastanak je usledio posle poraza od novosadskog Proletera u gostima (0:1), a uoči duela sa Partizanom u nedelju na nedavno otvorenom stadionu TSC-a.

Krstajić je trenerski posao počeo kao pomoćnik Slavoljubu Muslinu u reprezentaciji Srbije, a potom je umesto njega vodio ekipu na Svetskom prvenstvu u Rusiji, pa u Ligi nacija i kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, dok ga nije zamenio Ljubiša Tumbaković.

U TSC je došao decembra 2020. umesto iznenadana preminulog Zoltana Saba. Prošlu sezonu ekipa je završila na petom mestu, što nije bilo dovoljno za ponovni izlazak na međunarodnu scenu.

U tekućem prvenstvu od mogućih 36 osvojeno 20 bodova.

Do angažovanja novog šefa stručnog štaba, Sportklub piše da će plavo-bele voditi aktuelni sportski direktor i bivši Sabov asistent, Mirko Jovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari