Tuča na meču IMT – Novi Pazar: Ljajić se sukobio sa rivalom, na tribinama nastao haos 1Foto: Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Dobru utakmicu IMT-a i Novog Pazara pokvarile su scene iz finiša meča, kad je došlo do tuče i na tribinama i terenu.

Situcija se nekako smirila, pa je meč priveden kraju i domaćini su proslavili pobedu od 1:0.

Incident su započeli Radočaj i Anan, nastala je frka kraj klupa i aut-linije. Zatim je došlo do fizičkog sukoba i na tribini, pa je prva zvezda u timu Novog Pazara Adem Ljajić pokušao da se popne na ogradu i tribinu!?

Nije uspeo Ljajić da se popne do navijača, a kad se „prizemio“ krenuo je u obračun sa Radočajem. Uključili su se i ostali igrači, pa se situacija nekako smirila. Sudija je najratobornije igrače kaznio žutim kartonima, piše Sport Klub.

Rezultatski – iznenađenje na krovu. Novi Pazar je poražen od IMT-a. Prekinuli su Traktoristi seriju dobrih rezultata ekipe trenera Siniše Dobrašinovića, slavili sa 1:0 golom jednog od najtalentovanijih igrača u Super ligi Srbije Miloša Lukovića.

Kaznio je Luković u 15. sekundi drugog poluvremena grešku Azemovića. Pokušao je štoper Novog Pazara da vrati loptu glavom golmanu Mirkoviću, špic IMT-a presekao loš pas i sigurno pogodio mrežu.

Imali su potom veliku inicijativu Pazarci, ali su propuštali šanse. Tragičari su bili Ergelaš i Šćepović.

Golman Gordić je odbranio šut Ergelašu, a Šćepović je promašio mrežu. Na drugoj strani, mogao je IMT do 2:0 preko Radočaja, čiji je šutr zaustavio Mirković.

Ispostavilo se da ja za Novi Pazar veliki hendikep predstavljao izostanak Sume, Gvinejac je zbog povrede morao da propusti meč i bio je sa porodicom u svečanoj loži.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari