Tuhel nezadovoljan zbog izjava Lukakua 1Foto: EPA-EFE/ Andy Rain POOL

Trener fudbalera Čelsija Tomas Tuhel rekao je danas da nije zadovoljan zbog komentara Romela Lukakua koji je izrazio nezadovoljstvo svojom situacijom u tom klubu.

Lukaku, koji je stigao u Čelsi ovog leta iz Intera, dao je intervju za italijanski Skaj sport u kojem je rekao da „nije baš zadovoljan situacijom“ na Stamford Bridžu i požalio se na Tuhelovu odluku da igra u „drugačijoj formaciji“.

Intervju je snimljen ranije ovog meseca, ali je objavljen sinoć, samo nekoliko dana pre meča Čelsija protiv Liverpula.

„Ne dopada mi se to jer se unosi galama koja nam nije potrebna. Jednostavno, ne pomaže nam“, rekao je Tuhel upitan za komentar izjave Belgijanca, prenosi Skaj sport.

„S druge strane, ne bih voleo da pravimo priču većom nego što zaista jeste. Dobro znate da je lako izvlačiti izjave iz konteksta, skraćivati ih, praviti naslove, a onda kasnije shvatite da to nije toliko loše i da možda nije tako mislio. Ali, iskreno, ne sviđa mi se“, naveo je Tuhel.

Tuhel je otkrio da Lukaku nije razgovarao sa njim o svojim osećanjima pre nego što je intervju emitovan i da je bio zatečen time da je nesrećan.

„Ne bih rekao da je nesrećan. Baš suprotno i zato sam iznenađen“, rekao je Tuhel.

Tuhel je naveo i da bi sve trebalo da se rešava iza zatvorenih vrata, a na pitanje da li će razgovarati sa Belgijancem i da li mogao da se suoči sa disciplinskim merama, odgovorio je: „Hoćemo i uradićemo to iza zatvorenih vrata“.

Lukaku je od povratka u Čelsi postigao sedam golova na 18 utakmica, a omela ga je i povreda skočnog zgloba pre nego što se zarazio korona virusom.

Kao rezultat toga, Lukaku je kompletirao 90 minuta u Premijer ligi samo jednom u poslednjih 13 mečeva i to na poslednjoj utakmici protiv Brajtona kada je postigao gol u remiju 1:1.

Ekipa Tomasa Tuhela je trenutno druga na tabeli Premijer lige, a u nedelju će dočekati Liverpul.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari