Tumbaković: Matić nas je sve iznenadio

Ostavite komentar


  1. Podrska za Nemanju Matica! Direktno u metu, zbog atmosfere u Srpskom fudbalu. Dobro ti zdravlje i dugu karijeru zelim.

  2. Ja sam iznenadjen da iko zeli da igra za ovakvu reprezentaciju. Tu se ne zna ni ko pije ni ko placa. Optuzivali su Karadzica za sve i svasta, a sada sam mafijas u FSS rade sta hoce.

    1. Tumbakovic kaze da je Nemanja dobar I kao čovek I kao igrač što nikada nije bilo sporno.Dobro bi bilo da se malo osvrne na lik I delo alfe I omege Srpskog fudbala Kokeze.Mozda mu malo bude jasnije gde je problem.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.