Tumbaković: Mnogo više smo očekivali, ali je Portugal maestralan

Ostavite komentar


    1. E, pa tu sada nema u ekipi Srbije stranaca, kao u timovima CZ i Partizana, bez kojih bi i ti klubovi bili truba….
      A Kosovo pobedilo Češku u Prištini….sad su prvi u grupi A.

    1. Ja nikako ne mogu da razumem likove koji su po pljusku napunili Marakanu osim ako svi do jednog nisu dosli da vide uzivo velikog Ronalda. Hvala raspalom RTS-u sto nije prenosio bruku Stpskih balerina.

  1. Čovek koji se poslednje vreme bavi više politikom nego fudbalom ne može ništa da uradi. Pri tome on nikada nije bio takmičar već igrač na duge staze. Ne ume da pripremi ekipu za jednu utakmicu što Portugal maestralno radi već više od deceniju. Sada odjednom Matić, Mitrović, Kolarov i ostali malo vrede u odnosu na portugalce, što je netačno. Ovo je poraz Vučića, Kokeze i politike koju su uveli i u svaki spoort u Srbiji. Tumbaković je pokazao ništavnost kao selektor Crne Gore a Kosovo drugo u grupi i blizu plasmana. Zar oni imaju ovakve igrače – nemaju. Gde škripi. Kokeza, Šurbatović i pomagaći su glavni vinovnici još jednog neuspeha fudbalske reprezentacije.

  2. Ovaj je malo bolji od Krstajica…ima vise trenerskog iskustva. Najuspesniji trener u istoriji Partizana a svi znaju kako je Partizan tada osvajao titule, kako ih je osvajao takav je i Tumbakovic trener….da je drugacije on bi posle Partizana preuzeo neki od velikih evropskih klubova a ne one koje je trenirao. Medjutim, nije problem u Tumbakovicu, problem je u rukovodstvu FSS-a sa kojim nijedan ozbiljan i ugledan trener nece da ima nikakva posla. Da ne kazu Grobari da sam ovo napisao jer ne volim Partizan evo pitanja za njih: Da li bi Srbija pod vodjstvom Radomira Antica prosla protiv Portugalije na nasem terenu ovako kako je prosla pod vodjstvom najuspesnijeg trenera u istoriji Partizana? Ja sam siguran da Antic ne bi izgubio ovu utakmicu.

  3. Ovaj čovjek je kao trener poslednjoj ekipi zabio nož u ledja(Crna Gora) i ostavio ih na cjedilu zbog ponude od 800 000 eura,i usput je glumio lažnog patriotu,kao neće da igra protiv Kosova,a Kosovo sada zahvaljujući njemu prvi na tabeli svoje grupe ispred Crne Gore.Kakav on autoritet može imata u ekipi kada je prethodnu ekipu urnirao i ostavio na cjedilu.ovako to izgleda kada se stranački ljudi postavljaju na odgovorna mjesta,miješaju politiku u sport i kao u Sjevernoj Koreji,svi se odreda zahvaljuju vodji za postavljenja.

  4. Maestralan tim nema šanse protiv patriotski demfovanog selektora?. Samo u Srbije je patriotizam ispred stručnosti zato i jesmo velika …..

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.