U Ludogorecu besni posle meča u Zagrebu: Sudija je bio 12. Dinamov igrač 1EPA-EFE/ANTONIO BAT

Zagrebački Dinamo je dvema pobedama eliminisao Ludogorec i plasirao se u plej-of kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona. Rezultatski, Dinamo je bio vrlo ubedljiv. nakon 1:2 u Razgradu, u prestonici Hrvatske je trijumfovao sa 4:2. Međutim, činjenica da su u Zagrebu trojica fudbalera bugarskog tima dobila crvene kartone razgnevila je tamošnju javnost.

Kiril Despodov, nekada velika nada bugarskog fudbala, i jedan od retkih domaćih igrača koji su iole standardni u ekipi, bio je veoma kivan i razočaran tretmanom ekipe u Zagrebu.

„Teško je bilo šta reći posle ovakve utakmice. U prvom poluvremenu mnogo smo toga prepustili Dinamu, pravili smo greške, ali moramo biti srećni da smo ih nadigrali čak i s igračem manje. Da je Jakub Piotrovski postigao gol za 3:3, svašta se moglo dogoditi“, poručio je Despodov.

Reprezentativac Bugarske bio je naročito razočaran načinom na koji je sudio Benoa Bastiena.

„On je bio 12. igrač Dinama. I to ne samo u Zagrebu, nego u Razgradu. Rugaju se Ludogorecu u Evropi, u trećem koli kvalifikacija za Ligu šampiona. A mi nismo tim kojem se tako rugaš. Mislim da smo ih nadigrali u obe utakmice i da smo dali najbolje od sebe. Ponekad se stvari ne razvijaju kako želiš“, direktan je bio u kritici Despodov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari