U Madridu očekuju Đokovića 1EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Objavljen spisak učesnika mastersa u prestonici Španije.

Mada ima još prilično vremena do početka turnira serije 1.000 u Madridu (26. april – 7. maj), organizatori su već izbacili listu potencijalnih kandidata za ovu titulu na šljaci.

Nadajući se da će svi oni zaista doći u njihov grad u pomenutom periodu, počev od osvajača 22 grend slem titula i drugoplasiranog na ATP listi, Novaka Đokovića.

On sam nije ni potvrdio ni demantovao da će učestvovati, ali opšta je pretpostavka da će mu Madrid biti jedna od stanica u pripremanju za još važniji grend slem u Parizu,

Pogotovo što deo godine provodi u Marbelji, gde ima jednu od kuća i sve drugo što je potrebno da odrađuje kvalitetne treninge u pauzama između takmičarskih obaveza.

Ono što je izvesno jeste da će posle propuštanja mastersa u Indijan Velsu i Majamiju, zbog nedobijan ja medicinskog izuzeća kao stranac nevakcinisan protiv korona virusa, sezonu nastaviti u Monte Karlu (8 – 16. april). I taj turnir se igra na šljaci.

Ako bude po zamisli organizatora, u Madridu ćemo gledati još trojicu srpskih „relketaša“: Miomira Kecmanovića, Lasla Đerea i Dušana Lajovića. Filip Krajinović prva zamena u slučaju da neko otkaže učešće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari