U Partizanu ubeđeni: Endijaje dao gol rukom 1photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crno-beli smatraju da je napadač Crvene zvezde postigao gol za konačnih 2:2, na neregularan način.

Večiti derbi, 172. po redu bio je jedan od sadržajnijih u poslednjih nekoliko godina.

Opšti je utisak da je Crvena zvezda bila mnogo bolja, konkretnija i kreativnija, a da je Partizan do povoljnog rezultata došao vešto koristeći mali broj šansi.

Uostalom, od ukupno tri šuta u okvir gola Zvezde, dva upućena od strane Saldanje i Kalulua završila su iza leđa golmana Glazera.

Ipak, crno-beli akcenat stavljaju na ono što misle da je od suštinske važnosti i u njihovom interesu, pa tako su večeras putem društvene mreže Iks postavili detalj na kojem se vidi da je prilikom gola Endijaje zakačio loptu i rukom.

Inače, suđenjem Pavla Ilića obe strane su bile nezadovoljne. U Zvezdi smatraju da su u dva navrata oštećeni za penal, dok je drugi žuti karton Severine okarakterisan kao prestrog i od strane Zdravka Jokića, nekadašnjeg fudbalskog sudije, danas stalnog saradnika na Areni sport.

– Igrači padaju, nije skok u pitanju, a ni sudija nije bio baš toliko blizu. Svi se pitamo šta se desilo, kako je došlo do faula, a čim se pitamo i dugo gledamo snimak, znači da nije jasno. Drugi žuti karton, pogotovo na derbiju, mora da bude vidljiv za sve na stadionu, da niko ne postavlja pitanje šta se dogodilo. To ovde nije bio slučaj. Mislim da je ovde moglo da prođe bez kartona. Nama su na predavanjima govorili da karton mora „sam da izađe iz džepa“ – naveo je Jokić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari