U tuči navijača Partizana i Dinama u Vukovaru povređeno sedam osoba, uhapšeno 18 1Foto: vukovarsko-srijemska-policija.gov.hr

U tuči navijača fudbalskog kluba Dinamo iz Zagreba i beogradskog Partizana u Vukovaru povređeno je sedam osoba, a uhapšeno je 18.

Kako je danas saopštila Vukovarsko-sremska policija, povređenima je ukazana pomoć u vukovarskoj Nacionalnoj memorijalnoj bolnici, prenela je Hina.

„Sukobilo se oko dvadesetak navijača dva kluba, a policija je vrlo brzo i energično reagovala i privela 18 osoba, protiv kojih će biti pokrenuta istraga. Znamo identitet nekolicine navijača koji su pobegli sa mesta događaja i u toku je njihovo pronalaženje i privođenje“, navodi se u saopštenju.

Tuča između pripadnika Bed Blu Bojsa i Grobara izbila je u četvrtak uveče oko 19 sati na Vijencu Kneza Branimira uz Vukovaru, u blizini ugostiteljskog objekta.

Vukovarsko-sremska policija je navela da je u poslednje vreme osmatrala Vukovar i Borovo, „pretpostavljajući da bi moglo doći do sukoba navijača, motivisanih suprotnim opredeljenjima“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari