U Zaječaru za vikend rukometna subota: Rukometaši igraju protiv Sloge, Rukometašice protiv Petrovaradina 1Foto: Glassporta.rs

U Zaječaru za vikend navijače očekuje prava rukometna subota, pošto svoje mečeve igraju i rukometaši i rukometašice, tako da će ljubitelji ovog sporta u gradu na Timoku uživati.

U subotu 2. aprila rukometaši Zaječara igraće protiv ekipe Sloge iz Petrovca na Mlavi, koja trenutno zauzima drugo mesto na tabeli sa 28 bodova, osam više od Zaječaraca, ali ima i dve odigrane utakmice više.

Ovo je važan meč za Zaječarce, pošto u slučaju pobede povećaće šansu da stignu do drugog mesta koje vodi u Super B ligu. Početak utakmice je zakazan za 16 sati.

Takođe, rukometašice Zaječara istog dana dočekuju ekipu Petrovaradina, sedmoplasirani tim Super B lige koji je do sada osvojio 15 bodova, uz učinak od po sedam pobeda i poraza uz jedan remi. Zaječarke su trenutno desete.

I rukometaši i rukometašice, pozivaju navijače da ispune halu na Kraljevici, i podrškom pomognu ekipama da osvoje po tri boda.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari