Udineze razmišlja o Stankoviću 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Prema saznanjima italijanske državne agencije, ANSA, trener Crvene zvezde jedan je od kandidata za novog stratega italijanskog kluba.

Posle odbijanja uprave šampiona Srbije da dopusti Dejanu Stankoviću ozbiljne pregovore sa Sampdorijom i hapšenja njenog predsednika Masima Ferera, otpala je mogućnost da se šef stručnog štaba crveno-belih do kraja godine preseli u Đenovu, ali sada stiže vest o novoj potencijalnoj ponudi iz Serije A.

Nekadašnji uspešan fudbaler Lacija i Intera, sa Zvezdom je osvojio dve titule, jedan nacionalni Kup i obezbedio klubu dva proleća u Ligi Evrope, što je razlog što se o njemu razmišlja kao o mogućem nasledniku Luke Gotija sa klupe Udinezea.

Crno-beli su 14. na tabeli Serije A, sa svega šest bodova iznad zone ispadanja, a jučerašnji poraz od Empolija dodatno je otežao položaj sadašnjeg trenera i intezivirao priče o njegovoj smeni. Pored Stankovića, koji je ne tako davno bio pomoćnik Andreee Stramaćonija baš u timu iz Udina, kao kandidati se pominju još neki treneri. Poput bivšeg Zvezdinog stratega Valtera Zenge.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari