Uhapšen Obućina zbog sumnje da je oštetio Partizan 1

Milan Obućina, odgovorno lice Sportskog društva Partizan, uhapšen je zbog sumnje da je to društvo oštetio za oko 86,5 miliona dinara, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

Milan Obućina uhapšen je zbog sumnje da je to društvo oštetio za oko 86,5 miliona dinara, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

U saopštenju se navodi da se Obućina sumnja da je od januara 2013. do oktobra 2016. izvršio krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica, odnosno da je sačinjavao i potpisivao naloge za isplatu novca sa računa u iznosu od 86.566.286 dinara i da je novac zadržao za sebe, za koliko je i oštetio Partizan.

Osumnjičenom je po nalogu tužilaštva određeno je zadržavanje do 48 časova i on će u zakonom predviđenom roku, uz krivičnu prijavu, biti sproveden nadležnom tužilaštvu.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu policija će podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dva odgovorna lica u sportskom društvu Partizan zbog sumnje da su pomogli u izvršenju krivičnog dela, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari