„Ujedinjeni navijači“ protiv Bajatovića

Predigra sutrašnje Skupštine FK Vojvodina i izbora nove uprave

Ostavite komentar


  1. Tričavih 200 000 eura.To je sigurno samo vrh ledenog brega.I opet će biti“tresla se gora rodio se miš“ .Ili nece.?Da vidimo šta će Zorana da uradi.

  2. Hohohoho, stižu praznici ,spremajte se za Supermena kad platite predplatu, do tada je na programu Snatch, pigs and diamonds!

  3. ovo nisu navijaci Vojvodine.Ovo su delije u akciji SNS protiv SPS Bajatovica.Vec vidjeno….

  4. Trener Vojvodine je u listu Dnevnik upravo prozvao vlast u Novom Sadu i zahvalio se Bajatovicu jer jedini pomaze klubu. Manite se komentara navijača, ko su oni da vode brigu o tome, zato se i desava sve ovo u sportu jer je dozvoljeno da ta bagra upravlja klubovima, sto sebe nazivaju navijačima

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.