"Ujedinjeni navijači" protiv Bajatovića 1Foto: STARSPORT

Zvaničnici kluba već danima ignorišu pozive Danasa da iskomentarišu vrlo lošu finansijsku situaciju na „Karađorđu“ i apele trenera prvog tima Nenada Lalatovića da se urgentno pomogne prvotimcima i stručnom štabu, ali i ostalim zaposlenima.

Čitaoci ostaju uskraćeni i za pojašnjenje uloge neformalnog gazde „lala“ Slobodana Milutinovića, bivšeg navijača poznatog kao Sloba Snajper, ali su zato „Ujedinjeni navijači Vojvodine“ današnjim saopštenjem potvrdili nezvanična saznanja našeg lista da u pozadini krize bukti rat između kadrova Srpske napredne stranke i njenog koalicionog partnera u Vladi – Socijalističke partije Srbije. Ovog puta uperenog protiv generalnog direktora FK Vojvodina i JP Srbijagas Dušana Bajatovića.

„On je zarobio klub, pretvorio ga je u svog taoca, i krajnje bahatim ponašanjem odlučuje o njegovoj sudbini. Bajatović samostalno, bez polaganja računa, odobrava javna sredstva JP „Srbijagas“ Novi Sad i istim nedomaćinski raspolaže na samo njemu svojstven i znan način. Tako su i napravljeni nepovoljni poslovni aranžmani, u višemilionskim iznosima u eurima, na štetu kluba. Jedan od primera bahatosti je i sporazumni raskid Ugovora sa bivšim sportskim direktorom Nikolom Lazetićem, sa kim je bilo osnova da se raskine Ugovor o radu, zbog neispunjavanja radnih obaveza i više mesečnog ne pojavljivanja na radnom mestu. Međutim, Bajatović je samoinicijativno napravio „sporazumni raskid radnog odnosa“ i isplatio Nikoli Lazetiću sva Ugovorom definisana primanja, premije za ostvarene rezultate (103.000,00 EUR-a), kao i premiju u iznosu od 80.000,00 EUR-a za osvajanje nacionalnog kupa. Ostaje nejasno zašto je nagrađen i isplaćen Nikola Lazetić za svoj nerad i nepoštovanje kluba, a istovremeno stručni štab i igrači moraju preko sredstava javnog informisanja da traže zarađene plate i premije. Da li se ovo događa slučajno?“, stoji između ostalog u pismu javnosti nepoznatih autora, koji svojoj „meti“ zameraju i nepotpisivanje reprograma duga sa preduzećem „Novi Sad – Gas“ d.o.o. Novi Sad tj. prekid u snabdevanju gasom fudbalskog centra „Vujadin Boškov“ i činjenicu da je „generalni direktor ‘Novi Sad – Gas’ d.o.o. Novi Sad – Milan Đukić i član upravnog odbora FK ‘Vojvodina’, kum Dušana Bajatovića i visoki funkcioner partije koju na pokrajnskom nivou vodi Dušan Bajatović“.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

4 reagovanja na “„Ujedinjeni navijači“ protiv Bajatovića”

  1. Tričavih 200 000 eura.To je sigurno samo vrh ledenog brega.I opet će biti“tresla se gora rodio se miš“ .Ili nece.?Da vidimo šta će Zorana da uradi.

  2. Hohohoho, stižu praznici ,spremajte se za Supermena kad platite predplatu, do tada je na programu Snatch, pigs and diamonds!

  3. ovo nisu navijaci Vojvodine.Ovo su delije u akciji SNS protiv SPS Bajatovica.Vec vidjeno….

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.