Ultrasi Pari Sen Žermena razočarani politikom uprave kluba 1foto EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Pari Sen Žermen je u prilici da vrati šampionsku titulu u domaćem šampionatu, a pritom je akter i derbija osmine finala Lige šampiona protiv Real Madrida. Iako je uprava uspela da na jednom mestu okupi najveće svetske asove, najvatreniji navijači nisu zadovoljni poslovnom politikom kluba.

Tvrdokorne pristalice okupljenje u Kolektif Ultras Pariz grupu izdale su saopštenje u kome su se žestoko obrušile na upravu kluba i samu ekipu.

„Previše dugo nam klub nudi nešto što više ne možemo da podržavamo. Klub želi da bude globalan brend, opsednut je prodajom dresova, do te mere da je zaboravio na naše nasleđe i uvredio sve navijače na Parku prinčeva igrajući domaću utakmicu u dresu za gostovanja“, razočarani su navijači Pari Sen Žermena.

Ultrasi smatraju da klub bespotrebno gomila svetske asove.

„Ovo je klub koji gomila zvezde kao razmažena derišta, ne razmišljajući o nekom sportskom planu. Ovo je klub koji sanja toliko velike snove da počinje da se oseća da sezona počinje u februaru, dok domaće trofeje prezire. Više ne prepoznajemo naš klub, koji kao da je izgubio DNK“, naveli su ultrasi koji su imali poruku i za menadžment kluba.

„Menadžment je neshvatljiv na svim nivoima. Treneri se stalno menjaju dok projekat za pojačanja nikada nije ni postavljen zato što neki fudbaleri zarađuju dok ne igraju, jer se čini da im fudbal više nije istinski prioritet“, u centar mete pogodili su navijači PSŽ-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari