Uprava FK Vojvodina se ogradila od poziva navijača na sutrašnji protest

Ostavite komentar


  1. Kakve veze ima uprava kluba sa pozivom navijaca.U cemu su se ini pronasli da bi izdali ovakvo saopstenje?

    1. Kad su ti glavni sponzori Novi Sad (SNS) i „Srbijagas“ (SPS) u ovoj zemlji onda niko ko je na bilo koji nacin povezan sa tobom ne sme da cini nikakve akte protiv vlasti. Rukovodstvo Vojvodine je moralo da izda ovakvo saopstenje, bez obzira sto sa pozivom navijaca Vojvodine nema nista, jer bi u suprotnom ostali bez glavnih sponzora sto bi klub stavilo u veoma tesku situaciju. Jeste, Novi Sad nije privatan grad a ni „Srbijagas“ nije privatna firma i ne bi smeli da sponzorstvo Vojvodini uslovljavaju podrskom vlastima ali, nazalost, situacija u Srbiji je takva. U svakom slucaju ostace zapamceno da su Vosini navijaci prvi medju navijacima izasli na proteste za bolju i normalnu Srbiju.

  2. Iskreno mi je zao sto Vojvodina nije vise ravnopravan rival Zvezdi i Partizanu, a za to su krive sve uprave ovog kluba od 2000.godine pa do danas.Ljudi bliski Zvezdi upropastili su tako Ofk Beograd, Partizan je svesno zrtvovao neke klubove koji su mu svake sezone poklanjali unapred 6 bodova Sartid, Hajduk Kula, Borac Cacak…

  3. Da su navijači pozvali da se ide na doček Vučićevog karavana , uprava bi se isto oglasila da to javno odbacuje . Ili ne bi ?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.