Uprava FK Vojvodina se ogradila od poziva navijača na sutrašnji protest 1Foto: N1

Upravni odbor Fudbalskog kluba Vojvodina iz Novog Sada ogradio se od poziva na učešće u sutrašnjem protestu „Jedan od pet miliona“ u tom gradu koji su na društvenoj mreži Tviter objavili navijači tog kluba.

„FK Vojvodina javno odbacuje pozive koje je u njeno ime na društvenoj mreži Tviter danas uputila nepoznata osoba sa lažnog naloga“, stoji u saopštenju.

Kako se navodi, Grad Novi Sad i kompanija „Srbijagas“ su „snažno stale iza kluba na putu njegovog ozdravljenja, koji se ogleda u popravljanju ekonomsko-finansijske situacije“.

„Nažalost, sportski rezultati ni izbliza ne prate mere finansijske stabilizacije kluba“, piše u saopštenju Upravnog odbora FK Vojvodina.

Dodaje se da uprava kluba preduzima „niz mera kako bi i sportski rezultati bili u skladu s očekivanjima svih kojima je Vojvodina u srcu“.

„U toku je izrada glavnog projekta stadiona ‘Karađođje’, koji i definitivno ostaje na mestu gde je i sada, a sve ostalo su zlonamerne insinuacije onih kojima ne odgovara stabilna FK Vojvodina“, piše u saopštenju.

Ranije danas, navijači FK „Vojvodina“ najavili su na Tviteru da će se u petak, 8. marta pridružiti protestima „Jedan od pet miliona“, nezadovoljni stanjem u tom klubu, za koje optužuju aktuelnu upravu.

Navijači su na Tviteru ocenili da su za devastaciju tog fudbalskog kluba zaslužni ljudi iz uprave, koje je postavila aktuelna vlast.

„U petak u 18 sati idemo na proteste! Svi vi kojima je Voša na srcu, a s mukom gledate upropaštavanje kluba od strane uprave, sačinjene od kadrova (gradonačelnika Novog Sada) Miloša Vučevića i Bajatovića, da bi ispao u Prvu ligu, a oni izmestili stadion“, navodi se u pozivu.

Navijači su pozvali sve koji podržavaju FK Vojvodina da dođu na protest, kako bi iskazali i nezadovoljstvo zbog izjava aktuelne vlasti u Novom Sadu da nameravaju da „ruše stadion Vojvodine i SPENS“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari