Uprava Partizana zabranila trojici bivših igrača ulazak na stadion: Vazura tvrdi da se ne radi o osveti 1Miloš Vazura i Milorad Vučelić. Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Bivšim fudbalerima Partizana Lazaru Markoviću, Milošu Jojiću i Ivanu Obradoviću zabranjeno je da uđu na stadion u Humskoj, kao i da treniraju u Sportskom centru „Teleoptik“, preneli su mediji.

Kako se navodi, razlog je to što nisu želeli da pristanu na zahtev uprave da potpišu reprogram dugovanja, što bi omogućilo crno-belima da dobiju licencu UEFA za nastup u klupskim takmičenjima sledeće sezone.

Sva trojica su ranije već pristajali na odlaganje isplate dugovanja, a zbog činjenice da su u međuvremenu podneli tužbe sudu, čelnici Partizana su naredili obezbeđenju da im ne dozvoli ulazak na „Teleoptik“.

Generalni direktor Miloš Vazura tvrdi da nije u pitanju „osveta“, već princip koji važi za sve.

– Niko ko nije pod ugovorom sa Partizanom ne može da koristi usluge „Teleoptika“ bez znanja kluba. Ivan Obradović je pokušao da uđe u klub bez ičijeg znanja i to mu nije dozvoljeno. Nije razlog činjenica da su njih trojica tužila klub pre dobijanja evropske licence, već se radi o principu koji važi za sve – rekao je Vazura za Informer, a potom dodao:

– Igrači su navikli da koriste „Teleoptik“ kako im se prohte i kad nisu pod ugovorom sa Partizanom. Obradović je umeo da uđe kad se završi trening i da ide u teretanu kad niko ne vidi. Kada je reč o stadionu, tu nikom nije zabranjen ulaz, ali niko od njih na stadion nije došao.

Nakon što mu nije dozvoljen ulazak u sportski centar u Zemunu Lazar Marković je na svom Tviter nalogu napisao kratku poruku:“Partizan samo treba još više i jače voleti“.

Sva trojica igrača kojima je uvedena zabrana ponikla su u mlađim kategorijama kluba, a Jojić i Marković su jedno vreme bili i kapiteni Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari