Uprava Rena iznenađena odlukom Nemanje Matića da ne dolazi na treninge: Neshvatljivo ponašanje, zaštitićemo svoje interese 1Foto: EPA-EFE/TERESA SUAREZ

Fudbalski klub Ren izdao je saopštenje povodom odluke nekadašnjeg srpskog reprezentativca Nemanje Matića da ne trenira sa ekipom.

Matić je pre šest meseci stigao u Ren iz Rome i potpisao dvogodišnji ugovor, ali je po pisanju francuskih medija početkom ove nedelje napustio grad, pošto je bio nezadovoljan zato što koje klub nije ispunio uslove iz ugovora.

Čelnici Rena saopštili su da se Matić nije pojavio na poslednjem treningu i da će klub preduzeti sve mere kako bi zaštitio svoje interese..

„Takvo ponašanje je u potpunosti neshvatljivo, posebno kada dolazi od iskusnog igrača sa ugovorom do 2025. godine. Klub ističe da je svaki uslov neophodan za normalnu integraciju Nemanje Matića i njegovog okruženja ispunjen sa najvećom transparentnošću. Ren se uvek trudio da svojim igračima, strancima posebno, obezbedio najbolje moguće uslove da pokažu svoje najbolje na terenu. Ren sada čeka da čuje fudbalerovo objašnjenje i odlučan je da preduzme sve neophodne mere kako bi zaštitio svoje interese“, zaključuje se u saopštenju francuskog kluba.

Matić je profesionalnu karijeru počeo u Kolubari iz Lazarevca, a potom igrao za Košice, Čelsi, Benfiku, Mančester junajted i Romu.

Za reprezentaciju Srbije nastupao je 48 puta i postigao dva gola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari