Uvrede na račun igrača Milana: Od „javi se“ do „Ibro balijo“

Bacile senku na veliki remi crveno-belih

Ostavite komentar


  1. Zbog ovih stvari, ove klime i ove sve nepodnosljivijeg primitivizma i sprege sa kriminalom , od juce ja vise nisam navijac Crvene zvezde. Odricem se svakog afiniteta koji sam imao ka njima, a sto je, kad se zapravo sve sabere, samo onaj jedan uspeh iz 91-e.

    1. E bas cu zbog ovog jednog lika da prestanem da navijam za svoj klub. Pa pre bih prestao zato sto za Zvezdu navijaju i Vucic i Vucicevic i sl

    2. Daleko ti lepa kuca. Zvezda je postojala i pre i posle ljudi kao sto si ti i kao sto je ovaj sto ga vredja. Pre bih prestao zbog Vucica i Vucicevica

      1. To je moj slucaj, Vucko mi ogadi Zvezdu. Ne razumem zasto se taj lik u sve petlja.

    3. Koji glup komentar. Onda se odrekni svog imena, jer sigurno ima neki primitivac koji se tako zove, odrekni se Srbije, pa i cele planete Zemlje. Na planeti ima i vecih idiota. Pre ce biti da si Partizanov bot

    4. Zlatan pa ,,balija,, e jeste glup ovaj ko ga je tako nazvao. On je svedjanin porelkom hrvat. Znaci ako hocete ga ga vredjate mor dtugi naziv da se koristi. Samo nevidim svrhu u tome da vredjate ljude koji to nicim nisu zasluzili.

    5. Nikada ti nisi ni navijao za Crvenu Zvezdu. Budale postoje svuda pa.i u vladi iz zemlje odakle si ,vwrujem da ces zbog toga da se odreknes i nacionalnostu,a i medju ludina budala ima koliko hoces ,pa ces i vresre da se odreknes i predjes u dlodare(pacove)

  2. Ko vodi CZ i Partizan ne čidi ni ponašanje „navijača“ posebo ovog genija. Pošto mi kriminalce nazivamo navijačima nije čudo što klinci sa 16 godina beže u inostranstvo da potraže sreću u šutiranju lopte. A odlazak reprezentacije Srbije na EP ili SP ja doživeti sigurno neću.

    1. Bruka i sramota. Komplimenti Zvezdi za izvinjenje. U loži je bilo birano društvo, recite ko je vređao. Za to se ne ide u zatvor.
      Koga još u ova vremena interesuju reči ustaša i balija svakako trebalo bi da znamo.

  3. Da pronađu krivca,pa koliko je to hiljada navijača bilo u ložama.Neki zvezdin Velja Nevolja,aj se kladim da ga neće naći,po deset banki.

    1. svi koji su sedeli u „svečanoj“ loži od terzića preko vesića do neke zvezdine „nevolje“ su sumnjivi.

  4. Koji put se ovo desava u poslednjih samo 10 godina? Mislim da je zasuzeno da sav srpski fudbal bude kažnjen sa 10 godina bez internacionalnog prisustva u svim takmicenjima, ali da nas najgori medju nama ne bi 10 godina davili i smarali o nekoj nepravdi, onda samo Zvezdu na 10 godina.

  5. Znam da nećete objaviti ovaj komentar jer vaš „softwer“ to neće progutati, zar ne gosp/gospođo softver? Znam to jer ste redovno ignorisali moje komentare, mesecima. Elem, naravno da se gadim idiota koji je vređao Zlatana i Hrvate na Marakani. Ali, gosp. Živanoviću, koliko nauka piše, Albanci su Šiptari koji žive u Albaniji. Šiptari koji žive na Kosovu su Šiptari sa Kosova. Tako oni sebe nazivaju!! Vulin jeste posebna persona koju ne bih komentarisao, ali činjenice su činjenice. Ako sve Šiptare moramo zvati Albancima, iako to nisu, onda postoji problem u komunikaciji i politički „korektnim“ terminima koje koristimo u medijima.

  6. Ne mora Zvezda da se izvinjava, sad ce da im stigne razglednica od UEFA pa tamo neka se naizvinjavaju.

  7. Ako zvezda od pdeset posmatraca na stadionu ili deset u lozi, gde je izvesna nasa primitivcina sedela nemoze da identifikuje doticnog onda je Zvezda otisla Savom za Crno more. To sigurno nije Beogradjanin u poreklu nego neki Seseljev zemljak. Nije cak ni iz Srbije. Zvezdo digni glavu veca si od svakog pojedinca u Beogradu.

  8. Ako se utakmica igrala bez prisustva publike , ko je onda mogao biti na tribinama osim zvezdinih belivuka , cije ime u stampi ne sme ni da se pomene dok neko ne odluci odozgo , ovo je najveci samar igracima zvezde koji su ginuli na terenu da bi neki profesionalni navijaci sve to gurnuli u blato.

  9. Mislim da bi trebalo i po završetku pandemije utakmice na stadionima Zvezde i Partizana igrati bez publike. Mnogo je prijatnije gledati na malim ekranima nego slušati „skandiranja“ više hijada kobajagi navijača .

  10. Da stvar bude jasna, to su dobacivali uvazeni funcioneri Zvezde i politicari( jer u loze ne moze , narocito sada, uci niko osim visokih i odgovornih licnosti). Te „licnosti“ samo zauzimaju u javnom i politickom zivotu , mesta normalnih i ozbiljnih ljudi. Ovde se radi o ukradenoj drzavi, gde je bagra zasela na ta mesta i ubija normalnu Srbiju!

  11. Sramota…… Posledica konacne okupacije Beograda…… Ja se u svoje ime izvinjavam Zlatanu, jer je fudbaler sa velikom karijerom za postovanje i nicim nije zasluzio uvrede….. Naprotiv, aplauz za Majstora…….. Marakana je bila velika u ,,porazu“, aplaudirajuci Maradoni……. Pravi navijaci, koji su voleli svoju ,,Zvezdu“ i cenili protivnika, jos vise ako je bio bolji , jaci…… Pila je privilegija odmeravati snagu sa njima……. Znak da si i sam dovoljno dobar…….Ovi sad ne znaju da sutnu loptu, niti su pikali fudbal na ,,malice“ ispred zgrade, a itelekt (pojeden od droge) im dopusta jedino bivstvovanje u grupi, kao goveda u krdu…….

  12. Cist rimitivizam, na evropskim stadionima recitunu Dzojsa, a vidi kod nas, primitivizam, nacionalizam, cetnistvo, pravoslavlje,

  13. ranije vlasti su koristile fudbal kao paravan za organizovani drzavni kriminal, narkotike, sva nasilna krivicna dela…ova vlas cini to na nacin da je sklonila paravan, skinula maske i rukavice i otvoreno predstavlja organizovani kriminal kao svoju delatnost, stvarno fenomen kao i sam covek koji uspeva da upravlja drzavom pri cemu vidno ne upravlja zdravom pamecu, govori vise o nama koliki smo svi zajedno neljudi

  14. Upravi crvene zvezde-vi niste srpski klub već jugoslovenski,osnovao vas SKOJ i Jugoslavija.Stadion vam izgradio SKOJ u saradnji sa SKJ.Naj veći uspeh ste imali kad ste imali hrvata,bisanca,makedonca u timu i vojvođana lao trenera.Vu srbi ste rasturili zvezdu pridajom fudbalera pa ste sve utakmice gubili posle osvijene titule prvaka sveta.Kad pređete iz nacional šovinizma na sport možda vam krene.Uzgred i Severna Koreja još slavi kad je pre 40g igrala nerešeno sa Engleskom.

  15. Taman kad pomislim da mi nije žao što sam Srbin, ovakve situacije u kojima niko iz lože ne reaguje, samo pokazuju koliko smo daleko od normalnog sveta. Džaba izvinjenje kluba. Kasno je. Od kada je onaj delija prekinuo utakmicu Italije i Srbije pre oho ho godina, pa onda isti delija sa saborcima doneo odlučujući minus upadom na prekinutu utakmicu Srbija Albanija pre oho ho godina i niko tada nije sankcionisan, bilo je jasno da će huligani početi da uplivavaju i u državne strukture. Kada se to dešavalo u Engleskoj pre oho ho ho godina Margareta Tačer je rekla upravama klubova – zavedite red ili ću vam sravniti stadione sa zemljom! Naša „Margaret Tačer“ nije joj ni do čukljeva…

  16. Još samo da se uprava Crvene Zvezde izjasni čija je droga pronađena na stadionu“ Rajko Mitić „prilikom policjskog pretresa?Ukoliko se ne nađe vlasnik onda je zaplenjena droga vlasništo uprave kluba.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.