Uzavrelo na jugu pred meč Zvezde i Napolija – ugostitelji trljali ruke 1Foto: Starsport

Svi kafići i restorani „blokirani“ rezervacijama onih koji u društvu prijatelja žele da gledaju utakmicu Crvene Zvezde i Napolija. Gužve su se povećavale kako se približavo meč.

Iako je, utorak za ugostitelje na jugu Srbije „mršav dan“ danas je to izuzetak, jer su prema informacijama koje je novinar Danasa dobio na terenu većina mesta u kafićima i restoranima odavno rezervisana za večernji termin Prvog kola Lige šampiona i utakmice Crvena Zvezda – Napoli.

– Sva mesta su rezerviana, mi ne naplaćujemo ništa posebno, već ko šta od naših gostiju pojede i popije tokom utakmice. Gužva već počinje – rekao je za Danas jedan od ugostitelja iz Vranja, koji nije navijač „zvezde“, ali trlja ruke od moguće „vanredne zarade“.

Slična je i situacija u Bujanovcu, Surdulici i Vladičinom Hanu, gde će su uživo gledati prenos utakmice dva kluba.

Sa juga Srbije otišlo je u nekoliko kolona stotinak srećnika koji su uspeli preko svojih prijatelja da obezbede ulaznice za „sever“. Reč je o vatrenim „delijama“ koji ne propuštaju utakmice na „Rajku Mitiću“ u evropskoj konkurenciji. Mnogi od njih uzeli su slobodne dane kod svojih poslodavaca kako bi uživo mogli da gledaju utakmicu dva velika kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari