Vaterpolisti bolji od Crne Gore 1Foto: Vaterpolo savez Srbije

To je bila druga pobeda Srbije u grupi,  prethodno je savladana i Rumunija (12:3). Slede dva gostovanja u Crnoj Gori i Rumuniji. Najefikasniji u selekciji Srbije, u kojoj nije bilo povređenog Dušana Mandića, bio je Milan Aleksić sa tri gola, dva je dodao Miloš Ćuk, a po jednom su pogađali Stefan Mitrović i Filip Filipović. […]

To je bila druga pobeda Srbije u grupi,  prethodno je savladana i Rumunija (12:3). Slede dva gostovanja u Crnoj Gori i Rumuniji. Najefikasniji u selekciji Srbije, u kojoj nije bilo povređenog Dušana Mandića, bio je Milan Aleksić sa tri gola, dva je dodao Miloš Ćuk, a po jednom su pogađali Stefan Mitrović i Filip Filipović. Kod Crnogoraca, koji su došli u podmlađenom sastavu, strelci su bili Ivović, Banićević, Petković i Brguljan.

„Tvrda utakmica. Pokazalo se da oba tima izmučena teškim kalendarom i klupskom sezonom. Sa druge strane dobar vaterpolo. Dobar završetak ove godine za našu selekciju. Čestitke obema ekipama i publici“, rekao je selketor Srbije Dejan Savić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari