Veliko Gradište nagradilo mlade šampione 1Foto: M.V.

U petak u Svečanoj sali SO“Veliko Gradište“, predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić, organizovao je svečani prijem pionira VGSK – šampiona prvenstva Srbije u odbojci 2017, održanog u Zrenjaninu.

Tom prilikom treneri, Radomir Veličković i Dejan Milanović, izvestili su predsednika o postignutom uspehu i, u ime kluba, uručili mu na poklon osvojenu medalju. Predsednik opštine Dragan Milić obradovao se poklonu i zahvalio se rečima: Zaista ste postigli veliki uspeh, već smo se navikli da se vraćate kao prvaci. Hvala vam na ovoj medalji. Zajedno sa prvacima na školskom republičkom takmičenju u odbojci, džudou i karateu nagradili smo vas putem u Veneciju, a sada smo vam pripremili trenerke i lopte, a za leto vaučere za bazene Silver Lejka.- najavio je Milić.

Predsednik je naglasio da opština svojim programom podržava omladinu u sportu kako bi obezbedila najbolje uslove za trening i takmičenja. Ovom prilikom, on je pohvalio i prisutne saradnike, zaslužne za uspeh sportista – saradnika za sport, Sašu Pantića, predstavnika Sportskog saveza opštine Veliko Gradište, Dušana Banovića, i direktora Javne ustanove SCVG, Sašu Brankovića.

Da podsetimo, pioniri su osvojili prvenstvo bez ijednog izgubljenog seta. Donevši svom gradu zlato, ova mlada ekipa potvrdila je uspehe starijih igrača ovog kluba, koji su osamdesetih godina prošlog veka bili klupski prvaci,one, velike Jugoslavije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari