Vera u podršku punog stadiona 1Foto: STARSPORT

Fudbalere Srbije u nedelju čeka jedan od ključnih mečeva u kvalifikacijama za Mundijal koji će se dogodine održati u Rusiji. Pobeda protiv Velsa izbacila bi protivnika iz konkurencije, a verovatno značila i najmanje osvajanje drugog mesta i plasman u baraž.

Nemanja Matić, prvotimac Čelsija prihvata da je naša selekcija favorit u tom meču, ne negira i da smo za nijansu kvalitetniji, ali ni najmanje ne želi da potceni protivnika.

– Velšani imaju dosta kvalitetnih igrača, pre svih tu mislim na Ešlija Vilijamsa iz Evertona, ali i na DŽoa Alena i Arona Remzija. Ne izdvajam nikog od njih kao najveću opasnost, kolektiv je najbitniji. Nadam se da smo vremenom pridobili poverenje publike, meč protiv Velsa je najbitniji u novijoj istoriji srpskog fudbala i već sam rezervisao 100 ulaznica za ljude iz sela. Na tribinama očekujem 40.000-50.000 ljudi – optimistički je procenio Nemanja Matić.

Luka Milivojević, koji je ovog proleća igrao za Kristal Palas suprotstaviće se dvojici kolega iz tima, Henesiju i Ledliju, koji mu kako u šali kaže stalno prete.

– Kažu da im Bejl ne treba i da mogu bez njega da igraju. Još u maju smo završili prvenstvo i nije bilo lako zadržati formu, ali ovog puta imamo dovoljno vremena da se pripremimo. Ranije nismo imali prava da zovemo publiku, ali sada možemo – rekao je Milivojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari