Vesić: Ne očekujem reakciju UEFA povodom makete tenka (ANKETA)

Ostavite komentar


  1. Nema granatu u cevi, pa je OK? Desetine tona gvožđa niotkuda, i to je za policiju i ministra OK? Nema istrage i hapšenja onoga ko je tu grdosiju vozao gradom? Ali ima i gore: -kad god neko tuče ili ubija Srbe izvan Srbije, na šta svet mora reagovati, uvek se javi neka glupa akcija unutar Srbije koja omogućuje svetu da kaže „ma svi su oni ludi“, i nasilje nad Srbima prođe nekažnjeno. Nekada paljenje Bajrakli džamije, a sada tenk. Ko to radi, plaćaju ga spolja. Ko to ne hapsi, i njega plaćaju spolja.

    1. Gospođo ili gospođice jeli se mi vama mešamo u vaše uređenje vašeg stambenog prostora.
      Molim vas da nekomentarišete nečije ukuse jer nekome se nesviđaju vaše drnde.
      U ovoj našoj Srbiji ima puno javnih institucija od društvenog značaja, ako sa nečim ili nekim imate problem dobro se raspitajte koja je institucija nadležna pa fino idite rešite vaš problem.
      Vi i vama slični dosadili su više svima normalnima u ovoj državi.

  2. Neka Vesić pokaže akt o konverziji kojim je gradsko građevinsko zemljište, na kojem se nalazi tenk, iz državne svojine prešlo u privatno vlasništvo kluba CZ!

  3. Ko još normalan hoće sa ovakvim osobama da izađe na izbore.Vesić je čak u samom vrhu vlasti Srbije i Prvi zamenik Gradonačelnika Beograda,pa ako njemu nije jasno ,kako da onda o meni i drugim građanima Srbije svet misli da smo normalni.

  4. Maketa tenka se pravi od lakih materijala…a ovo je rashodovana T55 koja ima 20 tona!Dzaba to naprednjacima objasnjavati,oni svoju prici pricaju…samo da mi je znati koji mozak im daje ovakve ideje da ispred marakane postave tenk iz proslog veka…ej Srbijo,moja jadna!!!

    1. Taj tenk ima oko 35 t a ne 20t.
      Nije Srbija jadna niti kriva što neki ljudi vole pesmu od „Riblje Čorbe“…. „ala je lepo biti glup“.
      Kome se nesviđa Srbija i njen politički vrh koji je izabralo više od pola stanovnika Srbije nek ide gde mu lepše.

  5. Postoje, takodje, i navijaci jednog kluba koji sami sebe zovu „cigani“, pa je
    Partizan kaznjen zbog skandiranja. Zbog makete vesala su se pravile specijalne emisije na
    Pinku, a sada se opravdava pojava tenka pored stadiona.

    1. I makete testere! Jedne rezimske novine objavile da je tenk paravi a ne maketa!
      Komentatori se pitaju cija je ideja, cija je da je, neko je dao dozvolu, a ko se za sve pita?!

      1. Dozvolu za uređenje privatnog poseda?
        Jesi ti pitala nekoga za dozvolu kad si kupovala nameštaj u svom stambenom prostoru?
        Ajde više nemojte da brukate sami sebe.

  6. Svi naši problemi i jesu zato što vi osioni NE VIDITE !!!!!! A to mnogo govori o mentalnom sklopu ličnosti.

    1. Ma vide oni, nego se prave blesavi, ili to i jesu. Sad samo „navijači“ da dobiju kalašnjikove i da kompletiraju priču.

  7. Ma jasšta, odmah se vidi da je u pitanju maketa, i to još na gusenicama kako reče gospodin ministar unutrašnjih dela, Stefanović lažni diplomac i dr Nebojša. Čudi me da gospodin Vesić nije objasnio uzrujanom balkanskom pa i sorabijskom auditorijumu od kojih materijala, možda recikliranih je napravljena ta maketa tenka. Pošto su radikalni naprednjaci nadaleko poznato po svom humanitarnom radu, npr. Milan Babić ili Đuka moler, pretpostavljam da je ova maketa delo dece iz neke ustanove čiji je rad finansiran od strane najvećeg srpskog navrhvođe u poslednih nekoliko milenijuma, gospodina AV, naravno ne našim parama, čovek je prodao one patike od 500 Evrića. Znam da je gospodin navrhvođa ultimativno skroman i vredan, posebno marljiv i ne želi da ga zbog toga hvale pa se i ovim povodom nije eksponirao, ali zarad zainteresovane javnosti, gospodin Vesić kao spiritus movens svih beogradskih dešavanja, pa i ovog postavljanja makete od verovatno recikliranih materijala morao bi da prosvetli građane i kaže im istinu.

  8. Ni ja u najgorim nocnim morama nisam ocekivala da ti budes javna licnost, kamo li da raskopavas nekad prelep Beograd.

    1. Vremenom se menja sve, potrebe grada i građana.
      Predpostavljam da se vi ljutite kad vas zovu baba jer neprihvatate zub vremena koji je nemilosrdan prema svima.

  9. „Ne vidim … i ne znam“ – Vesić konačno realan u sagledavanju svojih intelektualnih sposobnosti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.