(VIDEO) Bivši fudbaler Crvene zvezde proveo noć u pritvoru posle utakmice Lige konferencija u Holandiji: Radovan Pankov optužen zbog napada na službeno lice 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Fudbaler varšavske Legije Radovan Pankov i njegov saigrač Žosue proveli su noć u policijskoj stanici posle utakmice Lige konferencije koju je poljski klub igrao protiv AZ u Alkmaru.

Bivši igrač Crvene zvezde priveden je zbog sukoba sa obezbeđenjem na stadionu i policijom, a holandski mediji tvrde da je tom prilikom jedan redar zadobio potres mozga i prelom ruke.

Na sajtu Legije piše da je posle verbalnog sukoba Pavkov odgurnuo radnika obezbeđenja, koji je zbog togao pao, a potom prevezen u bolnicu.

„Nakon napada na obezbeđenja, fudbaleri su nasilno otvorili zatvorena vrata stadiona AFAS da bi ušla u autobus. Potom je naoružana policijska jedinica odlučila da uđe u vozilo kako bi sprečila osumnjičene da pobegnu“, prenos „Telegraf“.

Pankov i Žosue su prevezeni u policijsku stanicu, gde su optuženi za napad na službeno lice i određen im je 24-časovni pritvor.

Prema navodima lokalnih medija, AZ Alkmar se sprema da preduzme pravne akcije protiv Legije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari