(VIDEO) "Dva sata loptanja, penal rulet, proslava titule pa video igrice": Dva argentinska fudbalera s džojsticima dočekali prvo šampionsko jutro 1EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

Nisu svi Gaučosi mogli odmah na spavanje posle istorijske noći na Svetskom prvenstvu Kataru, u kojoj su skinulu krunu Francuskoj.

Svako ko se iole ozbiljno bavio sportom ili ima sportist(kinj)u u svom okruženju zna koliko je teško umiriti telo i um posle velikih psiho-fizičkih napora tokom trčanja, skakanja, bacanja, ciljanja….

Obično san neće dugo na oči, pa tako ni Lisandro Martinez i Romero nisu odmah otišli u krevet, posle dva regularna poluvremena, dva produžetka i penal ruleta u finalnom meču sa Trikolirma.

Iako umorni od velike i lude bitke sa svrgnutim fudbalskim kraljem planete, ali i burne proslave neposredno posle utakmice, tokom ceremonije uručivanja trofeja i u svlačionici, san im nije hteo na oči.

Morali su da nađu i našli su način za opuštanje, tako što su se izolovali od ostalih i igrali video igrice, što je inače veoma popularan način karantinskog „provoda“ među fudbalerima širom sveta.

Sa fudbalom na „meniju“, odnosno izabranim timovima ili reprezentacijama, kojima upravljaju momci sa džojsticima u rukama. Nije poznato kada su otišli na spavanje, ali to im nije smetalo da u avionu i u Argentini nastave s veseljem.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari