(VIDEO) Nordsjeland trenirao u Humskoj: Nismo očekivali 5:0 1Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix via AP

Fudbaleri Partizana se ne nadaju da će se u revanšu plej-ofa za Ligu konferencije u Humskoj desiti čudo, a njihov protivnik danski Nordsjeland i dalje je u čudu što je u prvoj utakmici pred svojom publikom pobedio skoro bez otpora s 5:0.

Revanš je u četvrtak u 21 čas (jedna od tri utakmice koje počinju najkasnije).

Danci su stigli u Beograd i obavili su trening na stadionu crno-belih.

Šef struke Johanes Hof Torup je izjavio da se tim neće opuštati u predstojećih 90 minuta, uprkos prednosti iz prvog susreta.

„Nismo očekivali pobedu od 5:0 u prvom meču. Uprkos rezultatu, videlo se da Partizan poseduje određen kvalitet. Kada bi igrali još deset puta, sumnjam da bismo dobili sa tolikom razlikom”, istakao je Torup uoči treninga na stadionu u Humskoj.

Na pitanje da li će u prvoj postavi biti promena, trener danskog tima je rekao da im je prvenstveno bitan pozitivan rezultat.

„Ozbiljno shvatamo revanš. Imamo raspored sa dve utakmice nedeljno, moramo da odmaramo pojedine igrače. Bitno je da dobro otvorimo meč i pokažemo spremnost da na gostujućem terenu odigramo na potrebnom nivou“.

Ekipa iz Faruma je, ako se može zaključiti po izjavi kapitena Kijana Hansena, upoznata sa situacijom u Partizanu na relaciji uprava-navijači.

„Očekujemo da navijači popune dozvoljena mesta na stadionu, ali ne previše. Znamo da ovde fudbal ljudima znači mnogo, i predstojeći duel će biti dobar test da prikažemo naš karakter”, poručio je Hansen.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari