(VIDEO) Novak prekinuo trening i poneo kofer prolaznici: Đoković u epizodi "kao sav normalan svet" 1EPA-EFE/ABIR SULTAN

Po mišljenju mnogih stručnjaka, najbolji teniser sveta svih vremena demonstrirao džentlmenstvo u jednom parku u Parizu.

U prestonici Francuske danas počinje turnir Masters kategorije, ali će njegov prošlogodišnji ovajač Novak Đoković biti slobodan u prvom kolu.

Dok čeka pobednika iz duela Argentinca Dijega Švarcmana i Amerikanca Maksima Kresija, za rivala u drugoj rundi, osvajač 21. grend slema trenira na terenima, ali i džogira po obližnjim parkovima.

Međutim, pored fokusa na svoju formu i rezultate nalazi vremena i načina da pokaže koliko je zapravo običan i normalan čovek.

Tako se našao u nevolji slučajnoj prolaznici, tako što je starijoj ženi neko vreme nosio poveliki kofer na stazi na kojoj je trčkarao pre nego što je video da se muči sa prtljagom.

Sve je to snimio drugi slučajni prolaznik i objavio na svom Tviter nalogu, a ovekovečeno džentlmenstvo Srbina naišlo je na mnoštvo oduševljenih komentara i deljenja na pomenutoj društvenoj mreži.

Ne samo ljudi iz Pariza, gde je prethodne sezone na istom takmičenju u finalu savladao Rusa Danila Medvedeva, već i brojnih osoba širom sveta.

Ljubitelji tenbisa, pak, jedva čekaju da ga ponovo vide na mrežijer ove godine, zbog poznatih posledica lične odluke da se ne vakciniše protiv korona virusa, nije bio u prilici da se često bori za ATP bodove i titule, kao što inače čini.

Ipak je uspeo da osvoji manje turnire u Astani i Tel Avivu i, pre toga, odbrani tron na Vimbldonu.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari