(VIDEO) Špalir i aplauzi za zlatnog Mesija: Argentinac doživeo šampionski doček u klubu 1 EPA-EFE/YOAN VALAT

Fudbaleri Pari Sen Žermena pokazale kolegi koliko im je drago što je sa svojom reprezentacijom osvojio Svetsko prvenstvo.

Prilikom izlaska na teren u trening kampu Svetaca zvanično najboljeg igrača Mundijala u Kataru dočekao je špalir od saigrača, članova stručnog štaba i drugih ljudi iz kluba.

Njihovo aplaudiranje Lionelu Mesiju nateralo je širok osmeh na lice jednom od najboljih fudbalera sveta svih vremena, a na kraju mu je uručen trofej u ime pariskog velikana.

Sve to, pa i predaju ugravirane zlatne zvezde, zabeležili su brojni francuski novinari, fotoreporteri i kamermani, „naoštreni“ za susret sa čovekom koji je predvodio Gaučose do pobede nad Francuskom u uzbudljivom finalu SP u Dohi.

 

Mesi je prethodnih petnaestak dana odmarao u Argentini, a za PSŽ bi trebalo opet da zaigra 12. januara u Ligi 1. U petak PSŽ igra u Kupu Francuske, ali dogovor je da on preskoči taj susret.

Inače, legendarni fudbaler Barselone ima ugovor sa PSŽ-om do kraja leta, a već su najavljeni pregovori o njegovom produženju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari