Virtus remeti planove Crvene zvezde; Skariolo želi da zadrži Teodosića po svaku cenu 1Foto: Eurocup

I sam Nebojša Čović je pričao o tome da ima načelan dogovor sa Milošem Teodosićem da naredne sezone zaigra za Crvenu zvezdu. Ipak, Virtus se neće tek tako predati; pokazaće spremnost da zadrži svog najboljeg igrača.

Iako u 36. godini života, Miloš Teodosić i ove sezone pokazuje da je verovanto najbolji plejmejker na Starom kontinentu kada su ofanzivni segmenti igre u pitanju.

Bez njega, Virtus jednostavno nije isti tim, čega je i te kako svestan Serđo Skariolo.

Italijan na klupi velikana iz Bolonje, neretko ove sezone kalkuliše sa minutažom srpskog plejmejkera, pogotovo u italijanskoj ligi, kako bi ga što svežijeg imao za evroligaške izazove.

Rimska Republika piše da su Teodosić i čelnici Virtusa već obavili razgovore u vezi sa novim ugovorom, s obzirom da aktuleni prekaljenom pleju isitče na kraju tekuće sezone.

Navodno, ponuda velikana iz Bolonje unosnija je od one koju je Zvezda spremna da dostavi popularnom Teu.

O kojim je ciframa tačno reč još uvek nije poznato, međutim , s obzirom na godine života, teško je očekivati da može dostići granicu aktulenih primanja Miloša Teodosića  u iznosu od nekih 1,6 miliona evra.

„Miloš i ja smo imali razgovore za ovu sezonu. Kada nismo uspeli da napravimo transfer, jer Virtus je rekao: ‘Da date 500.000.000 ne puštamo, jer nam je sve bazirano na Teu’, napravili smo načelni dogovor da to bude iduće sezone. Obojica smo rekli, samo Bože zdravlje. Miloš je igrač pri kraju karijere, želim mu da igra još pet godina. Ima do juna, jula još dosta vremena“, otkrio je Nebojša Čović tokom tekuće seozne, u razgovoru za Sputnjik.

Teodosić je u Virtusu od 2019. godine kada je u Bolonju stigao iz LA Klipersa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari