Vojvodina bez navijača protiv Zvezde 1Foto: N1

Fudbaleri Vojvodine u predstojećem crveno-belom derbiju sa Crvenom zvezdom, zakazanom za nedelju u 19 časova na „Karađorđu“, neće imati podršku navijača.

Pristalice kluba, potpisani kao „građani Novog Sada privrženi FK Vojvodina“, potvrdile su petak da ne odustaju od namere da bojkotuju predstojeći derbi.

Kao glavni razlog za ovakvu odluku „građani Novog Sada privrženi FK Vojvodina“ da su ovakvu odluku, da posle 104. godine Vojvodina ne igra pred svojim navijačima to što ne prihvataju da budu „tretirani kao građani drugog reda“.

– Navijačima naših najvećih rivala toliko izlazi u susret da se za njih čak otvaraju posebne kapije na stadionu i pomera se termin utakmice kako bi se uklopio sa redom vožnje vozova i autobusa. Ono što je do sada nezabeleženo u svetu sporta jeste to da će, na predstojećoj utakmici, navijači Crvene zvezde na tribinu ulaziti kroz restriktivni prostor kod južne tribine, kojem po propisima i pravilima pristup smeju da imaju samo službena lica. Kao najveći paradoks u svemu tome, fudbaleri Vojvodine će do svoje svlačionice morati da prolaze kroz navijače gostujućeg tima – piše, između ostalog, u saopštenju koje su potpisali „građani Novog Sada privrženi FK Vojvodina“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari