Vučelić igračima i stručnom štabu: Da nastavite niz započet na isteku prošle godine 1Foto: STARSPORT

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić poželeo je danas igračima i stručnom štabu, na početku priprema za nastavak sezone, da nastave pobednički niz započet na isteku prošle godine.

Vučelić, koji nije prisustvovao početku priprema crno-belih na Sportskom centru Teleoptik, u poruci je prvo čestitao Božić, posebno „tek stasalim omladincima“.

„Poniklim u našoj školi, kojih je danas ovde veliki broj i koji će se svojim kvalitetom i zalaganjem boriti za mesto u prvom timu i želim im da u tome uspeju. Oni su dokaz i potvrda sistema vrednosti koji Partizan neguje i zbog čega je, po stvaranju najkvalitetnijih igrača, već decenijama na vrhu evropskog fudbala, a minule godine ponovo prvi u Evropi“, naveo je Vučelić.

Kako je rekao, u sistemu vrednosti koje gaji Partizan, viteška igra i pravi sportski duh zauzimaju najviše mesto.

„U godini koja je za nama ostali smo bez trofeja, po zasluzi rekao bih. Ostali smo to dužni i istoriji i veličini Partizana, ali najviše onim desetinama hiljada malih i najmlađih navijača koji su pritekli u pomoć svom voljenom klubu kada je bilo najteže“, poručio je Vučelić.

„U našu trofejnu salu treba da uđe slika 25.000 dečaka i devojčica koji su ispunili tribine Partizanovog stadiona. Uveren sam da ćemo im se u godinama koje dolaze valjano odužiti i odazvati se na veliku iskazanu ljubav“, dodao je on.

Vučelić je fudbalerima i stručnom štabu poželeo da „očuvaju i unaprede pobednički duh Partizana“.

„Da nastavite pobedonosni niz započet na isteku prošle godine. Morate se takmičiti sa svešću i uverenjem da sve samo od vas zavisi i da ne tražite unapred opravdanje za neuspeh. Fatalizam radja malodušnost. Prilike će se popraviti tako da ćemo imati veliku podršku naših vernih i jedinstvenih navijača, Grobara“, rekao je Vučelić.

„Razne druge okolnosti su takve kakve su i ni ovlaš ih kritički ne opisujem, jer u dane Božića bi trebalo imati i negovati samo bogougodne misli. Te sledstveno tome i koristiti odgovarajuće reči. Svima vama želim srećan Božić i uspešnu takmičarsku godinu“, zaključio je Vučelić.

Fudbaleri Partizana će do 15. januara trenirati u Beogradu kada putuju za Belek gde će boraviti do 29. januara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari