Da li je Vučić u pravu kada kaže da za naše fudbalere nije Liga šampiona, nego „liga bez briga“?

Ostavite komentar


  1. Čukarički i TSC su na pravom i jedinom mogucem putu jer ne dobijaju donacije od drzave. Oni nemaju tu privilegiju da placaju enormne kolicine novca trenerima i kojekakvim belosvetskim igracima. Okuka bi trebalo malo realnije da pogleda na situaciju pre komentara

  2. Sećam se, u vreme Tita bilo je knjiga „Tito i matematika“.
    Tako se i Vučić meša u sve, sa neostvarenom željom da deluje kao autoritet u raznim oblastima. A nije.

  3. Fudbal u Srbiji nije ni za ligu bez briga.Klupski duplo golo ,nacionalne selekcije katastrofa.Malo nešto ovi matori vrede jer igraju vani ,mladi katastrofa u potpunosti.

  4. Tačno. E to mu je na mestu. Ja stvarno ne razumem zašto neko misli da naša fudbalska reprezentacija može više od pukog plasmana, naravno bunar želja uvek postoji i u njemu je pehar. Na moju čisto egoističnu žalost, najviše se para vrti oko fudbala.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.