Aleksandar Vučić tvrdi: Ništa ne bi bilo od Partizana i Zvezde da nema države, od svih akcija skupljanja para za poreze dinar nisu uplatili

Ostavite komentar


  1. Željko Obradović kaže da Partizan nije projekat države i da je sam našao novce…a Vucic priča drugu priču…ko sad tu ne govori istinu ?

  2. Vucic svira svirku.Partizanu i Zvezdi nije potrebna pomoc drzave.Neka se privatizuju pa da drzave ne „trosi“vise na nase legende.

  3. U redu za taj deo, ali ima i druga strana medalje: u svim tim klubovima fudbalskim i kosarkaskim u upravnim odborima su predstavnici stranaka na vlasti i uzimaju debeli kajmak od transfera igraca, sponzorskih ugovora gde se veliki deo mora vratiti davaocu itd…

  4. Ti onda dozvoli ako smeš privatizaciju klubova… A da , neceš jel ti to ide u korist… Licimuru!

  5. Šta si navalio Zvezda i Partizan. Koji će mi oni u životu. Život je nešto drugo AVB-o.

  6. Treba uvažiti Vučićevoj mišljenje jer sav novac koji KKP dobija potiče od Vučićevoj dede koji je bio izuzetno bogat trgujuci sa Turcima i drugima.To što KKP svake nedelje dovodi hiljade ljudi u Beograd ništa ne vredi,što čitav svet piše i snima filmove o Partizanu ništa ne vredi ali zato vaterpolisti nižu uspehe u svetu pre svega zahvaljujući AV i Jelinicu koga AV dovede za predsednika VSS te zajedničkim snagama uništiše jedan od najboljih sportskih kolektiva u svetu VKP.

  7. Ako je merljivo najbolje je objaviti koliko ovako ili onako se daje u te klubove . Zbunjujuce je da je placanje poreza srednje ima gospode Čovića i Terzića a predsednik se ovoliko ljuti .

  8. Eee ovo sam čekao… Kreće otvoreni fajt
    Možda malo ishitreno od Aleka. Čekamo Žocov i odgovor tribine. Možda se i zakuva. Realno samo tribina može da politički naudi Vučiću.

  9. Sto se mene tice ni dinara im ne treba dati.
    Neka se skupe svi ti silni navijaci i neka pokazu svoju ljubav pa im doniraju novac ali moj novac i novac moje dece ne zasluzuju.
    Ako zbog toga nece igrati u evropi. Pa zabolese me ledja… Ali sa suprotne strane.

  10. Nisu platili ni dinar za porez,a znate da izbacujete ossobe koje nisu imale da plate struju,izbacujete sa decom,stare iznemogle,bez ikakvih primanja, a hijene koje izbacuju gradjane na ulicu, krcme njihovu imovinu,u saradnju sa sudijama, zalosno.

  11. O treneru nad trenerima , vrhovni komadante , stize ti metla i mesto u ludnici , pelene obezbedjene

  12. …lupetanja …razlog „zamrznutog navijačkog statusa“….dok ludilo ne prođe…

  13. prodajte ih i gotovo, ja ne zelim da se poreze koje uplacujem vi prosledjujete sportistima umest bolnicama i socijalno ugrozenim gradjanima

  14. Nista nebi bilo od njih da jedan covek na celu drzave ne pljacka sirotinju i deli i sakom i kapom kome on odredi.Drzava ne zaradjuje vec otima od naroda a narodu parizer.Sram te bilo jos tako nesto i pricas.Druge drzave ne pljackaju onog ko zaradjuje i deli kome oni hoce.A kod nas nema drzave samo tebe tako da je to sve tvoje maslo.

  15. Svaki klub ima donacije od države i na taj način se finansira!!! A Lartizan i pored toga napravi dug!!! Naravno da bi bez države propali!

  16. Bravo za AVeličanstvenog. Kako im je skresao. A država (na čijem je čelu) je preduzela mere … ele kao što je rekao, Srbija da nestane …

  17. Ne bi bilo ni pogrdne parola, malog dela, obmanutih navijača Partizana, kojom se podmuklo sladi, podmukla opozicija, pa bi mogla makar i zbog toga, predseniku da kaže, hvala.

  18. I još Telekoma …jer je glavni šerif u Telekomu Reko na TV -u da Zvezdu i Partizan motora sponzorirati …od naših novaca …akcionar

  19. Kompanija Pink je dobila kredit iz Fonda za razvoj po kamatnoj stopi od 1% i tim novcem platila zaostali porez. Preduzeca namenske industrije ne uplacuju u PIO i RFZO fond pune iznose prema isplacenoj zaradi vec umanjene iznose. Nesto slicno je i sa Posta Srbije. O svemu tome zna Drzava, jer je to od nje i odobreno, ali se cuti. Iznesimo svu istinu na videlo.

  20. Vučić im verovatno nesvesno ugrozio licencu Evrolige, jer klub koji je potpuno zavisan od države teško da će dobiti status stalnog člana Evrolige.

Ostavite komentar


Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.