Vuletić podneo ostavku na mesto potpredsednika FK Partizan

Ostavite komentar


  1. A kad ce da podnese ostavku u UO RTS-a, I sacuva nesto od obraza, ako mu je jos nest ostalo?A sta cemo sa Vucelom I ostalima?

    1. Pa na osnovu tog dokumenta gospodin po hitnom postupku da SPC još za života proglasi za svetca.

    2. Djuro lose si „izguglao“. To nije taj Vuletic. Covek na koga mislis ima isto ime i prezime. A odavno je poznato da je Partizan okupiran klub, celo sportsko drustvo.

    3. Gospodine, Vladimir Vuletić , član UO FK Partizan – nije osoba koja je član UO RTS.Dotični je profesor na Pravnom a drugi imenjak i prezimenjak na Filozofskom .
      Obratite pažnju , ne budite površni.

  2. Pa da nisu u pravu ti koje si nabrojao sada bi citirao Njegosa, Cicerona, Baju Malog Knindu i ostale.

  3. Davali belivuku platu od 5000 eura, davali mu sluzbeni auto na upotrebu, sazidao bunker na Pertizanovom stadionu za drogu oruzje, snajper i likvidacije , i on ladno daje ostavku ?! U pritvor zajedno sa Vucelicem i svima u upravi i na istraznje radnje i presude. Sta se to pravite ludi sada dilberi ? Kakve dodjavola krasne ostavke ? Halo !

    1. Ja se nadam da je komšinica sledeća, kakvi tek tamo kriminalci dolaze…jedan je čak predsednik kluba.

    2. Sasvim ste u pravu Dragane. Prvo da se vidi sta je on radio sve to vreme koliko su Belivuk i ekipa radili sta su hteli na stadionu, sta je za to vreme gospodin koji daje ostavku radio. Lako je praviti se blesav i kao iznenadjen je, pa daje ostavku. Prvo odgovornost!

  4. Profesore, ostavka nije dovoljna! Najteži period u istoriji kluba, kažete, pa Uprava je za to najodgovornija: kome ste prepustili tribinu i službene prostorije, niste bili obavešteteni da vam tuku fudbalere, niste znali da se isplaćuju plate huliganima – da bi rušili ugled kluba o kome sad patetično govorite!? Ne samo ostavke, SVI, SVI, od Vučelića = da vas podsetim to je onaj isti Slobin direktor RTS – do ekonoma, i finansijska istraga.
    Bojim se da je Vaš tekst sastavljao Vučelić, kao da je napad na vođe “navijača“ napad na “Partizan“; tako su njegovi urednici devedestih na RTS kritiku Miloševića nazivali napadom na Srbiju. Pustite istragu neka teče, i verujte mi, i ja sam navijač “Partizana“ ali onog slobodnog, neprivatizovanog.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.