Zašto je Skupština SD Crvena zvezda održana "u ilegali" 1foto Peđa Milosavljević /Starsport

Skupština Sportskog društva Crvena zvezda na kojoj je za predsednika Upravnog odbora izabran Zvezdan Terzić, umesto Nebojše Čovića, nazvana je redovnom, ali se u 12 tačaka dnevnog reda samo u jednoj moglo prepoznati podvlačenje crte rada prethodnog predsednika, a to je usvajanje finansijskog izveštaja.

Ni pomena o obraćanju prethodnog predsednika, “primopredaji” i slično. Čović se, sudeći prema dostupnim fotografijama, na sednici nije ni pojavio, neki izvori tvrde da nije ni pozvan. Zanimljivo je da na sajtu KK Crvena zvezda o tom događaju nije bilo ni slova, kao ni na još mnogim zvaničnim stranicama crveno-belih klubova, koji se doduše ređe ažuriraju. Sajz sportskog društva je vest objavio sa zakašnejnjem od nekoliko sati. Od medija je, izgleda, obavešten samo Tanjug.

Nebojša Čović je na tu funkciju izabran 7. jula 2018, na mandat od četiri godine, i ostalo je nepoznato zašto se sa novim izborom požurilo mesec i po dana. I šta je bilo toliko hitno. Čović se o ovome do sada nije oglašavao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari