Zbog problema sa srcem, Serhio se u sredu oprašta od fudbala 1U neverici posle poraza od Valjekana: Serhio Kun Aguero se drži za glavu Foto: EPA-EFE/Javier Lizon

Prošlog leta je bio odbio brojne unosnije ponude kako bi sa svojim kumom Leom Mesijem zaigrao u dresu Barselone. Ni slutio nije da se to neće desiti, s obzirom na to da je Mesi nešto kasnije otišao u PSŽ, a još manje da će njegov mandat u Barsi trajati samo par meseci. Zbog problema sa srcem, Serhio Aguero u sredu će i zvanično završiti sa profesionalnom karijerom.

Na meču sa Alavesom, 30. oktobra, u okviru Primere, Serhio je morao da napusti teren zbog bolova u grudima.

Odmah su mu urađene neophodne analize i već u prvi mah prognoze nisu bili optimistične. Kasnijim lekarskim pretragama ustanovljeno je da proslavljeni reprezentativac Argentine i nekadašnji centarfor Atletiko Madrida i Mančester sitija ima problema sa radom srca.

Lekari su mu preporučili da iz predostrožnosti prekine sa profesionalnim bavljenjem fudbalom, što je Kun Aguero na kraju i prihvatio.

U sredu je predviđena konferencija u klupskim prostorijama Barselone na kojoj će Aguero obavestiti javnost da se u 33. godini života oprašta od profesionalnog bavljenja fudbalom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari