Zbog tragedije u OŠ "Vladislav Ribnikar": Protiv Reala, bez navijanja u prvom poluvremenu 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Tragedija koja se juče dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ uticala je na navijače Partizana da u večerašnjem susretu podrže svoje košarkaše na znatno drugačiji način.

Navijači Partizana, poznati kao „Grobari“ oglasili su se danas povodom tragedije koja se dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru.

Pristalice crno-belih navele su da večeras protiv Reala neće navijati u prvom poluvremenu.

Četvrta utakmica počeće minutom ćutanja, a tokom samog meča i na pauzama neće biti muzike i organizovanja nikakvih igara.

– Grobari, današnju utakmicu ćemo ispratiti dostojanstveno u skladu sa tragedijom koja je pogodila našu zemlju. Verujemo da nikome nije do pesme i preteranog slavlja koje bi bilo krajnje neukusno u ovom momentu. U skladu sa tim odlučili smo da prvo poluvreme utakmice prođe bez organizovanog navijanja. Svesni tragičnog momenta za našu naciju i važnosti za naš klub potrudićemo se da nađemo sredinu. Ispunimo Arenu do poslednjeg mesta, budimo uz igrače i klub o pokažimo pijetet prema nevino stradalima. Molimo da svako, ko želi i ko je u mogućnosti, na utakmicu ponese cvet. Obzirom da na početku utakmice neće biti prepoznatljive pesme i mi ćemo SVI uzdignutih šalova i crvetova i potpunoj tišini ispratiti opčetak utakmice. Ovom slikom želimo da pokažemo saosećajnost i podršku porodicama koje su u tragediji izgubili svoje najmilije. Dostojanstveno i časno, jer mi smo Partizan – navedeno je u saopštenju navijača Partizana.

Inače, navijači će moći da odaju počast paljenjem sveća ispred Arene, kao i na Kalemegdanu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari