Željko Obradović posle duela sa Igokeom: Znamo kako se igra plej-of, idemo u Laktaše po pobedu 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle prve utakmice četvrtfinala plej-ofa ABA lige, u kojoj su crno-beli pobedili Igokeu (94:85), da je zadovoljan zbog činjenice da je njegov tim poveo sa 1-0 u seriji.

– Najvažnije je da je 1:0 u seriji, da u Laktaše idemo sa pobedom. Znamo kako se igra u plej-ofu, okrećemo se novoj utakmici. Hvala ljudima koji su došli, hvala im na lepoj podršci – rekao je Obradović i dodao da se nada da će njegov tim već u nedelju u Laktašima obezbediti plasman u polufinalu.

On je posebno istakao dobru partiju Džejlena Smita.

– Vidi se, ne samo u statistici za šut, nego i u drugim stvarima da i odbrambeno i napadački pomaže timu. Već sam rekao da se odlično ponašao kad nije igrao. Rekao sam pred svim igračima u svlačionicu, zahvalio mu se jer je strpljiv, ponašao se izvanredno. To su neki kriterijumi koji su najvažniji, kako radiš na treningu, kako se ponašaš na treningu, tako i igraš. Ja se ne sećam da je neko radio dobro, a igrao slabo na utakmici, radi se suprotno. To su stvari koje smo odavno prošli – rekao je Obradović.

Druga utakmica je na programu u nedelju u Laktašima (18.00), a eventualni treći meč igraće se 28. aprila u „Areni“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari