Željko Obradović posle poraza njegovog tima u derbiju: Ima detalja koje ne bih da komentarišem 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle utakmice 18. kola ABA lige u kojoj je njegov tim izgubio od Crvene zvezde (88:86), da je njegova ekipa odigrala loše prvo poluvreme, a u nastavku propustila priliku da pobedi.

Crno-beli su posle dve četvrtine bili u minusu od 17 poena (55:38), ali su u finišu meča čak došli u priliku da trijumfuju.

– Očigledno je da smo igrali dva različita poluvremena. Počeli smo loše utakmice. Zvezda je otvorila utakmicu sa tri vezana šuta za tri poena. Kad smo počeli da igramo odbranu već je bilo kasno. Drugo poluvreme fantastično, došli smo do toga da smo mogli i da pobedimo. Čestitam mojim igračima, takođe i igračima Crvene zvezde – rekao je Obradović, a zatim dodao:

– Ima detalja koje ne bih sada da komentarišem, pogledaćemo na miru i analiziraćemo.

On je istakao da su njegovi igrači bili svesni da u prvih 20 minuta pružili jako lošu partiju.

– Bili su svesni slike koju smo dali u prvom poluvremenu. Zbog toga su dali maksimum. Zahvalan sam im na tome – rekao je trener crno-belih.

Obradović se osvrnuo i na odluku sudija da dodele dve tehničke greške Zeku Ledeju, zbog čega je krilni centar njegovog tima morao u svlačionicu.

– Sudije su te koje odlučuju. Dobiješ dve tehničke, znači da si isključen. Bio je izuzetno motivisan. Dao je početni elan i zanos ekipi. Da li je bio nervozan ili ne, ne znam. Nije samo on učestvovao u gužvama, bilo je još učesnika. Svaki igrač treba da bude miran i da doprinosi na terenu. Videli ste na kraju pozdravljanje ekipa. Šta se desi na terenu ostaje tamo – rekao je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari