Željko Obradović posle poraza Partizana u Bolonji: Izgubili smo zbog jeftinih grešaka 1Foto: STARSPORT

Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle utakmice 25. kola Evrolige u kojoj je njegov tim izgubio od Virtusa u Bolonji (88:84), da su crno-beli napravili puno grešaka u finišu, kada su domaći zaigrali presing.

Partizan je tri i po minuta pre kraja imao šest poena prednosti (77:71), da bi potom greškama prilikom izvođenja lopte dozvolili protivniku da izjednači rezultat.

– Mislim da je ovo bila sjajna košarkaška utakmica sa usponima i padovima za oba tima. Ponosan sam na moj tim, iako smo imali problema sa nekim igračima. Mislim da smo mi izgubili utakmicu, to je moj utisak. Imali smo momentum, izgubili smo jeftine lopte zbog agresivnosti Virtusa. To znači da su zaslužili da pobede. Dobar posao mog tima, hoću da se zahvalim našim ljudima koji su došli da nas bodre ovde i za nas je to bilo jako važno – rekao je Obradović.

On je potom dodao da su meč odlučila greške njegovih igrača u poslednja tri minuta.

– Strašno bih voleo kada bih mogao da objasnim, ali ne mogu da objasnim ni ja. Četiri mala igrača da igraju presing, mi nismo uvodili loptu. Imali smo šest izgubljenih lopti u poslednjoj četvrtini, to je rešilo meč – rekao je Obradović.

Crno-beli sada imaju učinak od 12-13 u Evroligi, a u narednom kolu, u četvrtak 8. februara (20.30) dočekuju Bajern.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari