Zlato za karatistkinje iz Aranđelovca 1

Ženski seniorski tim Karate kluba Knjaz iz Aranđelovca je pod vođstvom trenera Roksande Atanasov danas osvojio zlatnu medalju na Prvoj Premijer lige Srbije.

Time su, nakon što su dva puta već osvajale ovaj trofej nabolje ekipe u Srbiji i to 2013. i 2014. godine, pehar ponovo vratile u grad pod Bukuljom.

U timu Karate kluba Knjaz su nastupale mlade Aranđelovčanke koje inače čine i okosnicu reprezentacije Srbije u borbama i to: Preković Jovana, Vulinović Jovana, Vulinović Tatjana i Aleksandra Stubleva.

Karatistkinje Karate kluba Knjaz i Aranđelovca su danas prosto briljirale i bez i jednog izgubljenog meča i bez i jedne izgubljene borbe na superioran način pobedile  sve svoje protivnice i to KK Partizan iz Beograda, KK Zadrugar iz Lazareva, KK Mavaši iz Novog Sada, KK Studentski grad iz Beograda i konačno KK Niš iz Niša.

„Danas se samo potvrdilo još jednom da se u ovom momentu najbolji ženski karate radi u Aranđelovcu i da smo potpuno zasluženo osvojile titulu ekipnog prvaka Srbije. Kako je karate sport avgusta meseca ove godine postao i Olimpijski sport ovaj rezultat ima još veći značaj kako za naše mlade takmičarke tako i za naš Grad Aranđelovac. Moram napomenuti da je juče u Zagrebu Jovana Preković nastupala na Top 10 gde se borilo deset najboljih karatiskinja Evrope i Sveta i da smo odmah nakon tog nastupa doputovale u Srbiju na Prvu Premijer ligu Srbije. To samo govori koliko je velik motiv imala ne samo Jovana Preković koja je ove godine osvojila dve Evropske medalje (srebrnu medalju na Evropskomprvenstvu do 21 godine i bronzanu na seniorskomprvenstvu Evrope u Francuskoj) već i čitavog tima Karate kluba Knjaz. Uspeh i moje zadovoljstvo je i veće jer dana nismo izgubile niti jednu jedinu borbu”, sa ponosom ističe trener Karate kluba Knjaz Roksanda Atanasov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari